Mervi Katainen Poliitikon museoharjoittelussa 24.8.2022 Suomen Kello- ja korumuseo Kruunussa

19.08.2022

Mervi Katainen Poliitikon museoharjoittelussa 24.8.2022 Suomen Kello- ja korumuseo Kruunussa 

Espoon kuntapolitiikassa vahvasti vaikuttava kokoomuksen Mervi Katainen vierailee Suomen kello- ja korumuseo Kruunussa poliitikon museoharjoittelussa 24.8.2022. Espoossa Mervi Kataiselle koulutus, kulttuuri ja liikunta sekä taloudellinen kestävyys ovat tärkeitä. Espoolaiset museot tuottavat osaltaan kulttuurista hyvinvointia ja edistävät kulttuurista kestävyyttä monin tavoin.  

Poliitikon museoharjoittelun aikana Mervi Katainen tutustuu museon uudistukseen ja ”kulttuurihyvinvointityöhön” museossamme. Esillä on myös museoiden resurssit ja arki koronapandemian jälkeen. Mervi Katainen kertoo odottavansa museoharjoittelua innolla: ”On hienoa päästä tutustumaan museotoiminnan arkeen ja kaikkeen siihen käytännön työhön, mitä tehdään näyttelytoiminnan taustalla. On myös hyvä saada ajankohtaiskatsaus siitä, mitkä ovat museoalan tunnelmat ja tulevaisuuden näkymät kulttuurialalle hankalien koronavuosien jälkeen. Odotan innolla museoharjoitteluani Suomen kello- ja korumuseo Kruunussa. Kulttuurilla on positiivisia vaikutuksia ihmisten hyvinvointiin – ja se on tärkeä muistaa myös päätöksiä tehtäessä.” 

 

Kello- ja korumuseon tehtävänä on kertoa kello- ja korualan historiasta, ja merkityksistä. Haluamme olla luomassa keskustelua ja edistämme kulttuurista kestävyyttä. Toimimme vuorovaikutteisesti, kohtaamme ja kohtautamme. 

 

https://www.facebook.com/mervintiimi  

https://www.facebook.com/suomenkellojakorumuseo/ https://www.museoliitto.fi/poliitikonmuseoharjoittelu  

Museonjohtaja Essi Pullinen 050 536 1977, essi.pullinen@kellojakorumuseo.fi